side_banner

Nyheter

Kunngjøring om flytting av Narigmed FoU-senter

Kjære kunder og samarbeidspartnere,

Vi er glade for å kunngjøre at forsknings- og utviklingssenteret til Narigmed offisielt har flyttet til Shenzhen Nanshan Technology Center-området. Dette trekket tar sikte på å ytterligere forbedre våre FoU-evner, gi mer effektiv og høykvalitets teknisk støtte og innovative tjenester.

Ny adressedetaljer:

Shenzhen Narig Bio-Medical Technology Co., Ltd.
FoU-senter
Bygning 12, 5. etasje, skjørtbygning,
Shenzhen Bay Technology Eco-Park,
Nr. 18 Keji South Road,
Yuehai Street, høyteknologisk fellesskap, Nanshan-distriktet, Shenzhen

narigmed forsknings- og utviklingssenter

Telefon: +86 15118069796(Steven.Yang) +86 13651438175(Susan)
E-post:Susan@Narigmed.Com        Steven.Yang@Narigmed.Com

Vårt nye FoU-senter ligger i Nanshan-distriktet i Shenzhen, et knutepunkt for teknologisk innovasjon med forskningsfasiliteter i verdensklasse og førsteklasses ressurser. Denne flyttingen vil gi vårt FoU-team mer ekspansiv utviklingsplass og avanserte forskningsbetingelser, og hjelpe oss med å akselerere teknologisk innovasjon, forbedre FoU-effektiviteten og kontinuerlig levere eksepsjonelle medisinske løsninger til våre kunder.

Vi vil fortsette å fokusere på utvikling og innovasjon av våre kjerneteknologier, spesielt innen områdene ikke-invasiv blodoksygenovervåking og oppblåsbar blodtrykksmåling. Det nye FoU-senteret vil tillate oss å utdype vår forskning på disse kritiske feltene og fremme kommersialiseringen av teknologiene våre, og bidra betydelig til medisinsk og helsesektoren.

Takk for din vedvarende støtte og tillit til Narigmed. Vi ser frem til flere samarbeid og utvekslinger med deg i vårt nye FoU-senter når vi i fellesskap fremmer medisinsk teknologi!

Oppriktig,
Narigmed-teamet


Innleggstid: Jul-07-2024